Kontakta oss

Har du en fråga eller vill ha en produktrekommendation? Komma i kontakt.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Frågor gällande Köp av POCKY

Släng inte din trasiga enhet, om vi inte har sagt att detta är godkänt, annars riskerar du att inte kunna få en ny. Vid en reklamation så behöver vi kontrollera din trasiga enhet genom att fraktas tillbaka till oss

Kontakta oss direkt för ett reklamationsärende, du hittar all information om reklamationer här

Öppna inte innerplasten, utan kontakta oss direkt för ett reklamationsärende, du hittar all information om reklamationer här

Frågor gällande produkt POCKY

POCKY - I DIN FIKA
är en enkel och färdig engångsprodukt som inte kräver laddning eller påfyllning. För att aktivera din Pocky inhalerar du bara på enheten.

Pocky Premium 800 Bloss, 550 mAh batteri
Pocky Bar 800 Bloss, 350 mAh batteri


Antalet puffar per enhet varierar beroende på individuell användning. Pocky varar tills antigen all vätska är förbrukad eller tills batteriet tar slut. Vissa konsumenter kan uppleva färre puffar.

En POCKY innehåller antingen 20mg/ml eller 0mg/ml nikotin. Vår POCKY 0mg/ml är helt nikotinfri. Nikotininnehållet kan minska under en längre tid.

Vi använder ingredienser av högsta kvalitet för våra e-vätskor: nikotin, livsmedelsgodkända smakämnen, vegetabilisk glycerin, propylenglykol.

ÅNGERRÄTT & RETUR

Du har lagstadgad ångerrätt i 14 dagar efter du har hämtat din beställning. Produkterna behöver vara oöppnade, i originalförpackning och i nyskick. Vid öppet köp är det du som står för returfrakten, du hittar mer information om hur du gör en retur genom kundtjänst

Engångsvapes och E-juice: Ingen garanti.

LEVERANS & FRAKTSÄTT

Vi brukar packa och skicka din beställning samma, eller nästkommande dag. Därefter har Postnord ca 1-2 dagars leveranstid.

Vi skickar alla beställningar med Postnord, UPS och DHL, spårbara paket hämtas ut hos ditt närmaste ombud. POCKY BOX är inte spårbart och kommer direkt i brevlådan.

Fraktkostnaden är 49kr-99kr

När vi har skickat ditt paket så får du ett mail av oss med en spårningslänk. Via den spårningslänken så kan du följa paketets resa. Du kan även ladda ner respektive app för att kunna spåra, samt hämta ut ditt paket med BankID.

Paketet genom POCKY BOX kommer direkt till din brevlåda.

För att minimera riskerna för bedrägerier och för att bekräfta att mottagaren är över 18 år skickar vi alla paket i diskret paketering och mottagaren ansvarar själv över transporten av paketet.